Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
10.09.2018

Волинянин, який намагався підкупити патрульних, втрапив за ґрати на 3 роки

За принципової позиції прокурорів Луцької місцевої прокуратури, які підтримали публічне обвинувачення у кримінальному провадженні про неодноразові пропозиції надання волинянином неправомірної вигоди патрульним поліцейським (кримінальні правопорушення, передбачені ч. ч. 1,2 ст. 369 КК України), Луцький міськрайонний суд призначив хабародавцю покарання у виді трьох років позбавлення волі.
Удень 21 січня 2018 року нетверезий чоловік, перебуваючи в автомобілі «Opel Zafira» на іноземній реєстрації, який знаходився на автостоянці на Київському майдані у Луцьку, пропонував патрульним 1000 грн. за не притягнення його знайомого – водія авто – до адміністративної відповідальності за керування автомобілем в стані алкогольного сп’яніння та порушення Правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортного засобу.
В подальшому він уже пропонував 3 000 грн., а потім 5 000 грн., аби не лише "врятувати" від відповідальності знайомого, а й самому відкупитися від притягнення до адміністративної відповідальності за дрібне хуліганство та злісну непокору законному розпорядженню поліцейського.
Тепер, згідно з вироком суду, чоловік найближчих три роки відбуватиме покарання у місцях позбавлення волі.

Прес-служба прокуратури області

кількість переглядів: 1537