Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
03.08.2018

Наркоконтрабандист, якому не вдалося провезти у Польщу канабіс, відсидить за ґратами понад 5 років

За принципової позиції прокурорів галузевого відділу прокуратури Волинської області,які підтримали публічне обвинувачення у кримінальному провадженні про вчинення 49-річним уродженцем міста Новий Розділ, що на Львівщині, незаконного придбання, зберігання, перевезення без мети збуту особливо небезпечного наркотичного засобу у великих розмірах та закінченого замаху на його контрабанду, чоловіка засуджено до 5 років та 6 місяців позбавлення волі.

Улітку 2017 року громадянин України, який мешкає у Варшаві, перебуваючи на Батьківщині, придбав понад півкілограма канабісу, запакував у шість пакунків, помістив до запасного колеса власного авто та мав намір перевезти через державний кордон у Республіку Польща для власного вживання.

Над ранок 24 серпня 2017 року у пункті пропуску "Устилуг" Волинської митниці ДФС наркотичний засіб у зловмисника виявили і вилучили правоохоронці.

Володимир-Волинський міський суд, визнавши чоловіка винним у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.2 ст. 15 ст. 305 та ч.2 ст. 309 КК України, призначив йому покарання у виді 5 років та 6 місяців позбавлення волі.

Окрім того, автомобіль, яким чоловік намагався перевезти наркотичний засіб через кордон, конфісковано у дохід держави.

 

Прес-служба прокуратури області

кількість переглядів: 1735