Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
01.08.2018

Судитимуть лучанина, який організував діяльність підпільного цеху з виготовлення фальсифікованого алкоголю

 

Прокуратура Волинської області затвердила та скерувала до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні про вчинення 36-річним лучанином незаконного транспортування з метою збуту, зберігання з цією метою незаконно виготовлених алкогольних напоїв, а також  про незаконне виготовлення ним таких напоїв шляхом відкриття підпільного цеху, (кримінальні правопорушення, передбачені ч. 1 ст. 204,  ч. 2 ст. 204 КК України).

Упродовж грудня 2017 – лютого 2018 року чоловік, не будучи зареєстрованим як суб’єкт господарювання, не маючи відповідного державного дозволу на зберігання та торгівлю алкогольними напоями, у підпільному цеху в складському приміщенні в селі Сирники Луцького району виготовляв, розводячи спирт водою, фальсифікований алкоголь.

Звідти він доставляв готову продукцію у гараж в одному з гаражних кооперативів Луцька, де зберігав з метою збуту.

Під час обшуку, здійсненого правоохоронцями у приміщенні підпільного цеху, автомобілі, яким транспортували контрафактну продукцію, та у гаражі, було вилучено майже 3 тисячі пляшок з алкоголем, маркованих етикетками відомих виробників, і обладнання для масового незаконного виготовлення алкогольних напоїв.

Невдовзі спритник постане перед судом, який і визначить йому міру покарання.

 

Прес-служба прокуратури області  

кількість переглядів: 1852