Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
25.07.2018

На Волині посадовця Управління Державної архітектурно-будівельної інспекції викрито на одержанні 4 тис. доларів США неправомірної вигоди. ФОТО

У результаті спільно спланованих і проведених слідчих (розшукових) дій, в тому числі негласного характеру, працівниками прокуратури Волинської області та обласного Управління служби безпеки України сьогодні, 25 липня 2018 року, в місті Луцьку викрито начальника одного з відділів Управління Державної архітектурно-будівельної інспекції в області та громадянина, який діяв у змові з посадовцем та був посередником, на одержанні неправомірної вигоди в сумі 4 тис. доларів США.
Чиновник та його спільник вимагали й одержали ці кошти від замовника реконструкції ветеринарної аптеки в одному з районних центрів Волині за прийняття позитивного рішення за результатами перевірки об’єкту будівництва.
    У кримінальному провадженні слідчими органу безпеки провадяться першочергові слідчі (розшукові) дії, по завершенню яких вирішуватиметься питання щодо повідомлення особам про підозру у вчиненні злочину та обрання їм запобіжного заходу.

Прес-служба прокуратури області

кількість переглядів: 1954