Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
03.07.2018

За надання неправомірної вигоди поліцейському у Нововолинську судитимуть "валютника"

Нововолинський відділ Володимир-Волинської місцевої прокуратури затвердив та скерував до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні про пропозицію та надання приватним підприємцем неправомірної вигоди старшому оперуповноваженому міжрайонного відділу управління захисту економіки у Волинській області Департаменту захисту економіки Національної поліції України.

Удень 22 лютого 2018 року, будучи виявленим працівниками УЗЕ в області  на території Нововолинського госпрозрахункового ринку під час порушення правил про валютні операції, відповідальність за що передбачена ст. 162 Кодексу України про адміністративні правопорушення, чоловік запропонував поліцейському 10 тис. грн. за не складання протоколу про вчинене ним адміністративне правопорушення та не притягнення його до адміністративної відповідальності.

Надвечір цього ж дня підприємець при зустрічі передав капітану поліції, який повідомив своє керівництво про пропозицію неправомірної вигоди, цю суму за не направлення до суду для розгляду по суті складеного протоколу про адміністративне правопорушення й був затриманий на місці вчинення злочину.

Наразі чоловіка обвинувачують у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.369 КК України. Міру покарання йому обере суд. 

 

Прес-служба прокуратури області

кількість переглядів: 1809