Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
28.06.2018

На Волині судитимуть членів організованої злочинної групи торгівців амфетаміном. ФОТО

 

Прокуратура Волинської області затвердила та скерувала до суду обвинувальний акт щодо трьох волинян та мешканця Житомира, які у складі організованої злочинної групи упродовж вересня 2017 року – лютого 2018 року вчиняли наркозлочини на території двох областей, налагодивши схему незаконного збуту амфетаміну.

Правоохоронцями встановлені факти незаконних оборудок із психотропами, вчинені 37-річним раніше судимим лучанином, його 31-річною спільницею, 49-річним житомирянином та 28-річним уродженцем села Забороль Луцького району.

За результатами проведення обшуків у фігурантів провадження на Волині та Житомирщині працівниками поліції вилучено понад 100 г наркотичних засобів і психотропних речовин, що є особливо великим розміром.

Члени організованої злочинної групи обвинувачуються у незаконному придбанні, зберіганні, перевезенні з метою збуту та незаконному збуті психотропних речовин у великих та особливо великих розмірах, а також розміщенні коштів, здобутих від незаконного обігу психотропних речовин, у банках та використанні таких коштів з метою продовження незаконного обігу психотропних речовин (кримінальні правопорушення, передбачені ст. 307 та ст. 306  КК України).

Міру покарання їм обере суд.

 

Прес-служба прокуратури області

кількість переглядів: 2023