Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
22.06.2018

Судитимуть волинянина, який намагався підкупити прокурора. ФОТО

Прокуратурою Волинської області затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні щодо громадянина, який надавав неправомірну вигоду працівнику Маневицької місцевої прокуратури. 
19 квітня цього року 28-річний мешканець міста Ківерці за 4 тис. грн. намагався вирішити з процесуальним прокурором  питання про не невжиття ним заходів щодо накладення арешту на автомобіль, яким здійснювали перевезення металобрухту без супроводжуючих документів,  та повернення транспортного засобу й вантажу власнику.
Про пропозицію надання неправомірної вигоди прокурор повідомив керівництво, відтак завдяки його принциповості правопорушника було викрито і затримано в момент вчинення злочину.
Чоловіка обвинувачують у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 369 Кримінального кодексу України (надання неправомірної вигоди особі, що займає відповідальне становище).
Подальшу його долю вирішуватиме суд.
Зауважимо, що санкція ч. 3 ст. 369 КК України передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років з конфіскацією майна.

Прес-служба прокуратури області

кількість переглядів: 2106