Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
29.05.2018

Засудили лучанина, який чинив опір поліцейським

Прокурори Луцької місцевої прокуратури підтримали публічне обвинувачення у кримінальному провадженні про вчинення 26-річним судимим за крадіжку лучанином опору працівникам поліції та заподіяння ним правоохоронцям легких тілесних ушкоджень, у зв'язку з виконанням ними службових обов'язків.

В обідню пору 25 березня 2017 року екіпаж патрульної поліції у Луцьку виїхав на виклик жінки, яка повідомила, що її нетверезий син кидається на неї з ножем.

Молодик приїзду правоохоронців не зрадів і почав кидати у них бруківкою, поціливши одному з інспекторів у ногу. Іншого ж зловмисник ударив в обличчя.

Удень 18 липня 2017 року цей же лучанин, так само в стані алкогольного сп’яніння, порушував громадський порядок у одному з магазинів у обласному центрі й, аби уникнути відповідальності за свої протиправні дії, вчинив фізичну протидію вимогам поліцейських, які прибули на виклик, розірвав формений одяг одного з них та вдарив ногою в обличчя, після чого був узятий в кайданки. 

За принципової позиції прокурора Луцький міськрайонний суд визнав молодика винним у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 342, ч. 2 ст. 345 КК України, та призначив йому покарання у виді 2 років обмеження волі.

 

Прес-служба прокуратури області

 

кількість переглядів: 1729