Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
21.05.2018

Прокурор розповіла дев'ятикласникам із Благодатного про кримінальну та адміністративну відповідальність неповнолітніх. ФОТО

Традиційними стали зустрічі учнів навчальних закладів та працівників Нововолинського відділу Володимир-Волинської місцевої прокуратури.

Прокурор Олена Левчук завітала до учнів 9 класу Нововолинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №8, що у смт. Благодатне, аби розповісти їм про кримінальну та адміністративну відповідальність.

Інформуючи неповнолітніх  про  відповідальність за вчинення злочинів та адміністративних правопорушень, прокурори та педагоги, які сприяють зустрічам своїх вихованців із правоохоронцями, сподіваються, що поширення серед підлітків інформації на цю важливу тему вплине на підвищення свідомості юних громадян та  на зменшення злочинності у дитячому середовищі.

З цікавістю вислухавши лекторку, учні, яким завжди цікаве спілкування з прокурорами у формі діалогу, поставили їй запитання, на які отримали вичерпні відповіді.

Закінчилася бесіда переглядом фільму  про те, як відбувають покарання у виді позбавлення волі неповнолітні засуджені у колоніях.

 

Прес-служба прокуратури області

кількість переглядів: 1990