Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
20.02.2018

Засудили нововолинця, який вчинив 10 крадіжок

Прокурорами Нововолинського відділу Володимир-Волинської місцевої прокуратури Волинської області підтримано публічне обвинувачення у кримінальному провадженні про вчинення десяти крадіжок 28-річним мешканцем Нововолинська.

Неодноразово судимий уже за вчинення корисливих злочинів чоловік, звільнившись із місць позбавлення волі, на шлях виправлення не став і продовжив свій злочинний промисел.

Упродовж  лютого-червня 2017 року він, проникаючи у квартири, гаражі, складські приміщення, магазини, а чи і просто з автомобілів та під’їздів будинків у Нововолинську викрадав всіляке майно та гроші, завдавши потерпілим  матеріальної шкоди на майже 177 тис. грн.

Окрім того, перебуваючи під адміністративним наглядом після звільнення з місць позбавлення волі, чоловік без поважних на те причин і повідомлення працівників поліції, що здійснюють нагляд, самовільно залишив обране місце проживання.

Нововолинський міський суд, визнавши чоловіка, який щиро розкаявся у скоєному, винним у вчиненні крадіжок, в тому числі з проникненням у приміщення й таких, що завдали значної шкоди потерпілим, а також у порушенні правил адміністративного нагляду (кримінальні правопорушення, передбачені ч.ч. 2,3 ст. 185, ст. 395 КК України), призначив йому покарання у виді 3 років та 2 місяців позбавлення волі.

 

Прес-служба прокуратури області

кількість переглядів: 2183