Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
19.02.2018

Волинянин, який намагався надати прокурору неправомірну вигоду, проведе за ґратами 5 років

За принципової позиції прокурорів відділу процесуального керівництва у кримінальних провадженнях слідчих регіональної прокуратури волинянина, який надавав неправомірну вигоду начальнику Камінь-Каширського відділу Маневицької місцевої прокуратури Волинської області, засуджено до 5 років позбавлення волі.
Як повідомлялося, 24 липня минулого року чоловік, перебуваючи у службовому кабінеті прокурора,  надавав йому неправомірну вигоду в сумі 3850 доларів США за підміну речових доказів – вилучених у кримінальному провадженні 30 кг незаконно видобутого бурштину-сирцю. 
Про пропозицію надання неправомірної вигоди прокурор повідомив керівництво, відтак – завдяки його принциповості правопорушника було затримано в момент вчинення злочину.
Камінь-Каширський районний суд визнав його винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 369 Кримінального кодексу України (надання неправомірної вигоди особі, що займає відповідальне становище), й призначив йому покарання у виді 5 років позбавлення волі з конфіскацією майна та спецконфіскацією.


Прес-служба прокуратури області

кількість переглядів: 1982