Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
28.11.2022

На Волині вилучено контрафактний алкоголь та тютюнові вироби на суму близько 2 млн грн. ФОТО

За процесуального керівництва Волинської обласної прокуратури ​співробітниками  Територіального управління Бюро економічної безпеки у Волинській області у ході досудового розслідування кримінального провадження про незаконне виготовлення, зберігання, збут та транспортування з метою збуту підакцизних товарів, а також про  незаконні дії з  марками акцизного податку (ч.ч. 1,2 ст. 204, ч.2 ст. 199 КК України) викрито схему виробництва та збуту в області контрафактного алкоголю та тютюнових виробів.

У ході обшуків, проведених 23-25 листопада 2022 року у Луцьку та Луцькому районі, правоохоронці вилучили близько 3,4 тисячі літрів спирту та спиртових сумішей, майже 1,7 тисячі пачок цигарок,  75 тис грн коштів, отриманих від незаконної діяльності, та 2 автомобіля, які використовувались для транспортування фальсифікату.

Окрім того, в місцях, де здійснювалось виготовлення і розлив алкогольної продукції, вилучені етикетки, фурнітура, ароматизатори та інше обладнання для виробництва сурогату. 

Усього під час обшуків вилучено контрафактних товарів на суму близько 2 мільйони гривень.

Триває досудове розслідування.

Встановлюються особи усіх громадян, причетних до незаконної діяльності, яка виявлена за оперативного супроводу працівників Департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції України.

 

Пресслужба обласної прокуратури

 

кількість переглядів: 799