Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
25.10.2021

Підозрюваних у викраденні обладнання вартістю понад 200 тис. грн із телефонних станцій на Ковельщині взяли під варту. ФОТО

Прокурори Ковельської окружної прокуратури здійснюють процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні про вчинення двома волинянами та жителем Київської області крадіжки обладнання вартістю понад 200 тис. грн із приміщень автоматичних телефонних станцій на Ковельщині.

Слідство вважає, що раніше судимий за розбій чоловік та двоє рідних братів із Волині, один з яких теж уже мав проблеми із законом, проникнувши у приміщення, належні ПАТ «Укртелеком», у селах Мизове та Облапи Ковельського району, викрали звідти обладнання, яке містило срібло і мідь.

Затриманим невдовзі після скоєння злочину чоловікам повідомлено про підозру у вчиненні крадіжки із проникненням у приміщення (ч. 3 ст. 185 КК України).

Двом із них, які уже притягувалися до кримінальної відповідальності, обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, третьому – у вигляді цілодобового домашнього арешту.

Триває досудове розслідування.

 

Пресслужба обласної прокуратури

кількість переглядів: 1382