Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
26.08.2021

За заподіяння тяжких тілесних ушкоджень судитимуть жительку Львівщини, волинянина ж, підозрюваного у вчиненні такого злочину, взяли під варту

Прокурори Нововолинського відділу Володимир-Волинської окружної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні про заподіяння 40-річною жителькою Львівщини 31-річній волинянці тяжких тілесних ушкоджень (ч.1 ст. 121 КК України).

Слідство встановило, що уночі 31 липня 2021 року жінка проникла у дачний будиночок у селі Литовеж Володимир-Волинського району, де перебувала потерпіла, та з мотивів ревнощів побила її й кілька разів вдарила ножем.
Завдяки вчасно наданій допомозі потерпіла вижила.

Її кривдниця невдовзі постане перед судом.
За принципової ж позиції прокурорів Ковельської окружної прокуратури суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою 38-річному ковельчанину, підозрюваному у заподіянні тяжких тілесних ушкоджень 30-річному перехожому.

Слідство вважає, що увечері 22 серпня 2021 року зловмисник на вулиці в Ковелі побив потерпілого, завдавши йому важких травм.
Наступних 60 днів підозрюваний перебуватиме під вартою.
Довідково: санкцією ч. 1 ст.  121 КК України за заподіяння тяжких тілесних ушкоджень передбачено покарання у виді позбавлення волі на строк від п’яти до  восьми років.
 
Пресслужба обласної прокуратури
кількість переглядів: 1544