Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
01.07.2021

Волинянин постане перед судом за незаконні рубки дерев у лісі

Луцька окружна прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні про вчинену 22-річним волинянином незаконну порубку дерев у лісі та перевезення ним незаконно зрубаних дерев, унаслідок чого заподіяно істотну шкоду (ч.1 ст. 246 КК України).

Слідство встановило, що уночі 05 червня 2021 року житель села Рудники Луцького району незаконно зрубав п’ять сосен на території Колківського лісового господарства й перевіз їх до власного обійстя, завдавши інтересам держави матеріальної шкоди на понад 38 тисяч гривень.

Незаконні дії чоловіка виявили працівники лісової охорони ДП «Колківське лісове господарство» і невдовзі він постане перед судом.

 

Зауважимо, що згідно із санкцією ч.1 ст. 246 КК України незаконна порубка дерев у лісах та перевезення незаконно зрубаних дерев, внаслідок чого заподіяно істотну шкоду, карається карається штрафом від тисячі до тисячі п’ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, або позбавленням волі на той самий строк.

 

Пресслужба обласної прокуратури

кількість переглядів: 1379