Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
30.10.2020

Обвинувачений у крадіжках житель Нововолинська уп'яте постане перед судом

Володимир-Волинська місцева прокуратура  скерувала до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні про вчинення крадіжок 40-річним мешканцем Нововолинська.

Звільнившись у квітні 2020 року із місць позбавлення волі, чотири рази до цього судимий чоловік продовжив займатися злочинним промислом.

Упродовж червня-серпня цього року він вчинив сім нових злочинів, викрадаючи з гаражів та підсобних приміщень у Володимирі-Волинському і навколишніх селах велосипеди, електроінструменти й усе, що погано лежало.

Із магазину у селі П'ятидні зловмисник викрав алкоголь і цигарки.

А от у одному із магазинів у Володимирі-Волинському 15 серпня 2020 року його злочинні дії були припинені працівниками поліції.

Невдовзі обвинувачений у вчиненні крадіжок, поєднаних із проникненням у сховище чи інше приміщення, а також у незакінченому замаху на крадіжку чоловік постане перед судом, який і обере йому міру покарання.

 

Довідково: санкцією ч.3 ст. 185 КК України за крадіжки, вчинені повторно з проникненням у сховище чи інше приміщення, передбачено покарання у виді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

 

 

Пресслужба обласної прокуратури

 

кількість переглядів: 1328