Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
16.09.2020

Волинянам, у яких вилучено наркотиків та психотропів на суму понад 600 тис. грн, повідомили про підозру. ФОТО

За процесуального керівництва Володимир-Волинської місцевої прокуратури трьом волинянам повідомлено про підозру у незаконному придбанні, зберіганні з метою збуту й збуті психотропних речовин та особливо небезпечних наркотичних засобів (ч.2 ст. 307 КК України).

Слідство вважає, що 42-річна раніше судима мешканка Володимира-Волинського, залучивши ще двох громадян, налагодила схему доставки й реалізації наркотичних засобів та психотропних речовин на території Нововолинська та Володимир-Волинського району.

15 вересня 2020 року правоохоронці затримали жінку під час перевезення нею наркотиків у власному авто.

Цього ж дня у ході проведення восьми санкціонованих судом обшуків в оселях та автомобілі фігурантів кримінального провадження вилучено більш ніж 100 тис. грн, здобутих від злочинної діяльності, та психотропи на суму понад 600 тисяч гривень.

Після затримання причетних до злочинної діяльності громадян з'ясувалося, що один із них – раніше судимий чоловік організаторки – перебуває у розшуку як особа, яка ухиляється від органів досудового розслідування.

Трьом затриманим повідомлено про підозру у вчиненні злочинів.

Прокурори наполягатимуть на обранні їм запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Викриття злочинної діяльності наркоторговців – спільна робота прокурорів, працівників Управління стратегічних розслідувань в області та Володимир-Волинського відділу поліції.

 

Пресслужба  Волинської обласної прокуратури

 

кількість переглядів: 1343