Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
02.07.2020

Двох лучан підозрюють у крадіжці

За процесуального керівництва Луцької місцевої прокуратури двом мешканцям обласного центру Волині повідомлено про підозру у вчиненні за попередньою змовою крадіжки із проникненням у приміщення.

Слідчі встановили, що уночі 18 червня 2020 року 34-річний лучанин разом із 25-річним спільником, якого невдовзі судитимуть за незаконне поводження зі зброєю, підібравши ключ, проникли у підвальне приміщення будинку на проспекті Молоді в Луцьку й викрали велосипед вартістю 2000 грн.

Затриманим невдовзі зловмисникам повідомлено про підозру у вчиненні цього злочину. Суд обрав їм запобіжний захід у виді домашнього арешту.

Правоохоронці застерігають волинян, що із запровадженням карантинних обмежень, коли поширеним способом пересування став велосипед – він тут же набув статусу товару підвищеного попиту та легкого збуту, відтак кількість крадіжок велосипедів збільшилася.

Лише за останній тиждень червня 2020 року зафіксовано сім фактів викрадення двоколісного транспорту у Луцьку. Викрадають велосипеди, залишені без нагляду на вулиці, на сходинкових площадках, у під’їздах  будинків.

Через недогляд, необережність та недбале ставлення до власного майна люди залишаються без доступного засобу пересування.

 Луцька місцева прокуратура звертається до краян із проханням не залишати велосипеди без нагляду у загальнодоступних місцях, дбати про їхнє належне зберігання й охорону, запобігаючи таким чином їх викраденню, а у випадку втрати – одразу звертатися із заявами у поліцію.

 

Пресслужба прокуратури області

 

 

кількість переглядів: 1269