Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
27.02.2020

Прокурор області приймав громадян у Нововолинську та Володимирі-Волинському. ФОТО

У четвер, 27 лютого 2020 року, прокурор Волинської області Тарас Безрукий приймав громадян у Володимирі-Волинському та Нововолинську.

На прийом зі своїми проблемами й скаргами звернулося 16 волинян.

Більшість звернень стосувалися питань досудового розслідування. Люди скаржилися на протиправні дії та рішення працівників поліції. 

"Володимир-Волинський та Нововолинськ – дуже непрості міста у плані криміногенної ситуації, тут найбільший рівень злочинності на 10 тисяч населення в області - зауважує прокурор Волині. – Це і вулична злочинність, грабежі, розбої, і наркозлочини, і транскордонна злочинність.  Є суттєві зауваження до роботи місцевих правоохоронців. Про її неефективність свідчать і ті проблеми, з якими люди приходять на прийом. Звісно, на кожне порушення закону буде жорстка реакція. І прокурори вживатимуть заходів, аби посилити протидію злочинності, усі правоохоронні органи працюватимуть спільно, щоб мешканці Нововолинська та Володимира-Волинського відчували реальний результат цієї роботи".

Задля ретельного вивчення та прийняття законних і обґрунтованих рішень, прокурор області прийняв усі заяви і скарги, а також надав громадянам роз’яснення вимог чинного законодавства.

Відповідь на усі звернення буде надано у встановлений законом термін.

 

Наступного разу прокурор Волині прийматиме громадян у четвер, 5 березня 2020 року, з 10.00 до 13.00 – у Старовижівському відділі Ковельської місцевої прокуратури за адресою: смт Стара Вижівка, вул. Лесі українки, 10, а з 14:00 до 17:00 – у Ратнівському відділі Ковельської місцевої прокуратури за адресою: смт Ратне, вул. Каштанова,1.

 

Пресслужба прокуратури області

 

кількість переглядів: 1769