Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
20.12.2019

Володимир-Волинську місцеву прокуратуру очолив Олександр Бабенков. ФОТО

Прокурор Волинської області Тарас Безрукий представив колективу Володимир-Волинської місцевої прокуратури нового керівника – Олександра Бабенкова, який від 19 грудня 2019 року обійняв цю посаду згідно із наказом Генерального прокурора Руслана Рябошапки.

Бажаючи керівнику та колективу прокуратури успіхів у роботі, прокурор області наголосив на проблематиці регіону, значному зростанні рівня злочинності та необхідності терміново вжити дієвих заходів для його зниження.

"Нагальною вимогою суспільства є докорінні зміни у роботі прокуратури задля того, аби Україна стала насправді правовою державою, - зауважив Тарас Безрукий. - І для цього необхідна відповідальна та копітка праця кожного працівника, спрямована на забезпечення законності та правопорядку в області".

Довідково:

Олександр Бабенков народився  30 січня 1979 року у селі Гальчин Андрушівського району Житомирської області.

Вищу освіту здобув у Національній юридичній академії України імені Ярослава Мудрого.

В органах прокуратури – з 2005 року. Працював на різних посадах в органах прокуратури Житомирської, Волинської областей та Генеральній прокуратурі України.

До призначення на посаду керівника Володимир-Волинської місцевої прокуратури очолював Ковельську місцеву прокуратуру Волинської області.

Пресслужба прокуратури області

кількість переглядів: 1956