Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
15.11.2019

Судитимуть двох нововолинців, які вивезли громадянина до терикону, побили та закопали

Нововолинський відділ Володимир-Волинської місцевої прокуратури затвердив і скерував до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні про вчинення 29-річним та 30-річним мешканцями шахтарського міста розбою, викрадення офіційних документів з корисливих мотивів, незаконного заволодіння паспортом та незаконного позбавлення волі людини.

Надвечір 25 червня 2019 року  молодики напали на знайомого, який перебував з ними в одному автомобілі, зв’язали його, побили та вивезли до одного з териконів у Нововолинську.

 У безлюдному місці зловмисники продовжили побиття та тортури – проводили по шкірі чоловіка ножем, погрожували, а тоді помістили у канаву і, заліпивши рот скотчем, закидали жертву землею та сміттям. І так залишили, а самі поїхали.

У ході знущань молодики відібрали в потерпілого банківські картки, з яких мали намір зняти кошти, паспорт і сумку з грошима й речами –усе належне іншій особі.

Звільнився потерпілий лиш за кілька годин.

Зловмисників обвинувачують у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.2 ст. 187, ч.1 ст. 357, ч.3 ст. 357, ч.2 ст. 146 КК України.

Зауважимо, що за вчинення таких злочинів Кримінальним кодексом України передбачено покарання аж до 10 років позбавлення волі.

 

Прес-служба прокуратури області

 

кількість переглядів: 1603