Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
04.12.2018

Викритого на одержанні неправомірної вигоди начальника районного відділу поліції взято під варту та відсторонено від посади

За наполегливої позиції прокурорів галузевого відділу прокуратури Волинської області Луцький міськрайонний суд обрав начальнику одного з районних відділів поліції, викритому на одержанні неправомірної вигоди, запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на 60 днів з можливістю внесення застави у сумі 147 280 грн.
Як повідомлялося раніше, його викрито 28 листопада 2018 року прокуратурою Волинської області спільно з працівниками Управління Служби безпеки України в області під час одержання чергової частини неправомірної вигоди у розмірі 1200 доларів США.
Усього начальник відділу поліції вимагав та одержав понад 2 тис. доларів США за безперешкодне перевезення територією району незаконно видобутого в сусідній області каміння бурштину.
Правоохоронцю повідомлено про підозру у вчиненні вимагання й одержання неправомірної вигоди (кримінальне правопорушення, передбачене ч. 3 ст. 368 КК України).
Дослухавшись до доводів прокурора, суд також задоволив клопотання про відсторонення підозрюваного від посади.


Прес-служба прокуратури  області

кількість переглядів: 2025