Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
12.11.2018

У Ковелі затримали групу осіб, які налагодили схему розповсюдження амфетаміну через мережу Інтернет. ФОТО

 

За процесуального керівництва Ковельської місцевої прокуратури працівниками Ковельського відділу поліції та Управління протидії наркозлочинності Головного управління Національної поліції в області проведено спецоперацію із виявлення та припинення незаконної діяльності осіб, які займалися реалізацією амфетаміну через мережу Інтернет.

У ході досудового розслідування кримінального провадження про незаконне придбання, зберігання, перевезення, пересилання і збут наркотичних засобів та психотропних речовин (кримінальне правопорушення, передбачене ст. 307 КК України) правоохоронцями проведено низку санкціонованих судом обшуків у Ковелі.

Під час обшуків вилучено близько 0,5 кг синтезованого амфетаміну, кошти, одержані від незаконної діяльності, обладнання для фасування психотропів, а також холодну зброю.

Окрім того, виявлено на території міста і так звані "закладки" – розфасований невеликими дозами амфетамін, який зловмисники залишали для покупців в обумовлених місцях.

У порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України затримано чотирьох громадян, причетних до незаконного бізнесу.

Тривають першочергові слідчі дії, по завершенню яких буде вирішуватися питання про повідомлення громадянам про підозру у вчинених злочинах та про обрання їм запобіжних заходів.

 

Прес-служба прокуратури області

 

кількість переглядів: 2070