Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
08.11.2018

На Волині викрито громадянку, яка намагалася підкупити прокурора. ФОТО

Прокуратурою Волинської області спільно з працівниками слідчого управління Головного управління Національної поліції в області за оперативного супроводження Управління захисту економіки в області Департаменту захисту економіки Національної поліції України викрито особу, яка надавала неправомірну вигоду працівнику Ковельської місцевої прокуратури.
Про пропозицію надання неправомірної вигоди прокурор повідомив керівництво, відтак завдяки його принциповості правопорушницю було викрито і затримано в момент вчинення злочину.
Зокрема, зловмисниця  надавала 15 тис. грн. процесуальному прокурору за вирішення питання про перекваліфікацію вчиненого родичем злочину на менш тяжкий.
Тривають першочергові слідчі дії, по завершенню яких буде  вирішуватися питання про повідомлення жінці про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 369 Кримінального кодексу України (надання неправомірної вигоди особі, що займає відповідальне становище).
Зауважимо, що санкція ч. 3 ст. 369 КК України передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років з конфіскацією майна.

Прес-служба прокуратури області

кількість переглядів: 2074