Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
20.09.2018

Запрошуємо студентів-правників взяти участь у конкурсі наукових та творчих робіт щодо подолання корупції

У прокуратурі розпочато конкурс наукових та творчих робіт студентів-правників про подолання корупції.
Генеральною прокуратурою України та Міністерством освіти та науки України у жовтні 2017 року підписано наказ «Про співпрацю та комунікацію між відомствами».
10 вересня 2018 року серед студентів, які навчаються у вищих навчальних закладах за спеціальністю 081 «Право» розпочато Другий щорічний конкурс творчих та/або наукових робіт з прокурорсько-слідчої діяльності «10 КРОКІВ ПРОКУРОРА ДО ПОДОЛАННЯ КОРУПЦІЇ». old.gp.gov.ua/ua/news.html
За умовами конкурсу, учасники з нашого регіону надсилатимуть роботи до прокуратури Волинської області на електронну адресу [email protected] до 17 жовтня 2018 року.
У прокуратурі Волині створено конкурсну комісію, яка обиратиме 3 кращі роботи від нашого регіону на направить їх до Генеральної прокуратури України.


У листі конкурсанту необхідно вказати прізвище, ім’я, по батькові, вищий навчальний заклад, у якому навчаєтесь, курс та спеціальність, а також засоби зв’язку – телефон, електронну адресу.
Роботи мають бути виконані у форматі:
- ДОПОВІДІ (до 2 сторінок друкованого тексту MS Word, аркуш А4, шрифтом 14 nm, з міжрядковим інтервалом 1,5);
- ПРЕЗЕНТАЦІЇ (до 12 слайдів; формат: слайди MS Power Point, сторони 3:4 або 16:9);
- ПУБЛІКАЦІЇ (вірш, брошура, буклет, візуалізація, інфографіка, відеоролик тощо; формат: із текстовим додатком, відео – до 15 хв.);
- СЦЕНАРІЮ (у формі інтерактивної презентації, наприклад, судове засідання за участі прокурора, взаємодія зі ЗМІ, інтерв’ю, опитування громадян, гра тощо; відео – до 15 хвилин.)
Основними критеріями оцінки робіт є актуальність, новизна, творчість, практичність, наочність.


У фіналі конкурсу комісія, до складу якої увійдуть фахівці прокуратури, МОН України, вищих та наукових установ, визначить найкращі роботи. Нагородження переможців проведуть до 1 грудня 2018 року. Крім того, найкращі роботи опублікують у щомісячному виданні «Вісник Прокуратури».

Прес-служба прокуратури області

кількість переглядів: 1956