Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
23.07.2018

Двох волинян судитимуть за наркозлочини

 

Прокуратура Волинської області затвердила та скерувала до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні про незаконне придбання, зберігання, перевезення з метою збуту та контрабанду прекурсору (псевдоефедрину) в особливо великому розмірі, вчинені за попередньою змовою двома мешканцями міста Ковель.

У лютому 2018 року 33-річний ковельчанин у місті Хелм, що в Республіці Польща, придбав таблетки з вмістом прекурсору та домовився з 30-річним земляком про те, що той за грошову винагороду перевезе їх у Ковель.

Удень 17 лютого чоловіка, в рюкзаку якого перебувало майже 7 тисяч цих таблеток, було викрито працівниками Волинської митниці ДФС та Управління Служби безпеки у Волинській області, коли він намагався в'їхати в Україну як пасажир легкового автомобіля через митний пост "Устилуг".

Старшого зі співучасників викрили цього ж дня, коли він як пасажир  поїзда "Хелм-Здолбунів" хотів увезти в Україну понад 2 тисячі таблеток з вмістом прекурсору.

Обох чоловіків обвинувачують у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 311 та ч.3 ст. 305 КК України.

Далі – слово за судом.

 

Прес-служба прокуратури області

кількість переглядів: 2042