Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
27.03.2018

На Волині викрито громадянку під час надання хабара прокурору. ФОТО

 

Володимир-Волинською місцевою прокуратурою за оперативного супроводження Управління захисту економіки в області Департаменту захисту економіки Національної поліції України викрито особу, яка надавала неправомірну вигоду працівнику одного з відділів місцевої прокуратури.
Про пропозицію надання неправомірної вигоди прокурор повідомив керівництво, відтак – завдяки його принциповості правопорушницю було викрито і затримано в момент вчинення злочину.
Зокрема, зловмисниця надавала 100 доларів США процесуальному прокурору за не ініціювання питання про зміну раніше обраного їй запобіжного заходу із домашнього арешту на тримання під вартою.
Вирішується питання про повідомлення жінці про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 369 Кримінального кодексу України (надання неправомірної вигоди особі, що займає відповідальне становище).
Зауважимо, що санкція ч. 3 ст. 369 КК України передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років з конфіскацією майна.

Прес-служба прокуратури  області

 

кількість переглядів: 2421