Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
20.03.2018

Прокурор у Луцькому районі розповів учням про боротьбу зі злочинністю та корупцією. ФОТО

Укотре цьогоріч відбулася зустріч учнів навчальних закладів Луцького району та працівників Луцької місцевої прокуратури. Щомісяця прокурори проводять такі зустрічі з підлітками, розповідаючи їм про особливості своєї роботи та кримінальну відповідальність неповнолітніх за вчинення злочинів.

Цього разу прокурор Луцької місцевої прокуратури Олександр Шпота завітав до учнів 9, 10 та 11 класів Піддубцівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступеня.

З цікавістю вислухавши лектора, учні поставили йому величезну кількість запитань, на які отримали максимально вичерпні відповіді. Найбільшу цікавість підлітків зазвичай викликають особливості роботи прокурорів у боротьбі зі злочинністю та корупцією, проте з дитячою безпосередністю учні розпитують і про побутові аспекти життя працівників прокуратури.

Відверте спілкування у формі діалогу, упевнені прокурори  та педагоги, які завжди сприяють таким зустрічам своїх вихованців із правоохоронцями, сприяє не лише поширенню серед підлітків важливої інформації, але і впливає на підвищення рівня свідомості юних волинян та на зменшення злочинів у дитячому середовищі.

Прес-служба прокуратури області

 

кількість переглядів: 1727