Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
09.01.2018

Судитимуть поліцейського, який скоїв смертельну ДТП у Нововолинську

    Прокуратура Волинської області затвердила та надіслала до суду обвинувальний акт про порушення працівником Нововолинського відділення поліції правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть одного потерпілого й тяжкі та середньої тяжкості тілесні ушкодження – двом іншим потерпілим.
    Увечері 24 листопада 2017 року, рухаючись незареєстрованим в установленому порядку в Україні транспортним засобом однією з вулиць Нововолинська, 23-річний нетверезий правоохоронець грубо порушив швидкісний режим та правила здійснення маневру обгону й допустив зіткнення свого авто із зустрічним автомобілем марки «ВАЗ-1117».
    Унаслідок ДТП 67-річний водій «ВАЗа» загинув, а два пасажири керованого правоохоронцем автомобіля «BMW-3» отримали тяжкі та середньої тяжкості тілесні ушкодження.
Зважаючи на резонансність дорожньо-транспортної пригоди, процесуальні керівники досудовим розслідуванням та слідчі обласного Управління СБУ узгоджено провели слідчі (розшукові) і процесуальні дії на зібрання доказів у цій справі та встановлення повної й об’єктивної картини цієї події, забезпечивши звершення розслідування у максимально стислі строки.
     Наразі призвідник ДТП, якого обвинувачують у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.ч. 1,2 ст. 286 КК України, свою вину у скоєному визнав.
     З органів Національної поліції його звільнено.
     Далі слово за судом.


Прес-служба прокуратури області

кількість переглядів: 2174