Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
18.10.2017

Прокуратура вимагає стягнення з волинського підприємства понад 138 тис. грн. коштів на розвиток інфраструктури міста Рожище

Маневицька місцева прокуратура звернулася до Господарського суду області з позовом в інтересах держави в особі Рожищенської міської ради, аби стягнути з  ТзОВ "Волинська нафтогазова компанія" не сплачені товариством кошти пайової участі у розвитку інфраструктури міста Рожище в сумі понад 138 тис. грн.

Прокурори встановили, що підприємство порушило вимоги Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», ухилившись від укладення договору пайової участі у розвитку інфраструктури населеного пункту та сплати відповідних коштів до місцевого бюджету.

Проводячи реконструкцію АЗС у Рожищі, товариство не звернулося до прийняття об’єкта будівництва в експлуатацію у міську раду задля укладення такого договору, а після здачі об’єкта на листи органу місцевого самоврядування з повідомленнями про необхідність укладення договору та сплати коштів відповідало відмовою.

У ситуацію втрутилася прокуратура й у суді прокурори вимагатимуть стягнення із ТзОВ «Волинська нафтогазова компанія» на користь Рожищенської міської ради 138 370 грн. пайової  участі у розвитку інфраструктури міста, від сплати яких товариство ухиляється.

 

 

Прес-служба прокуратури області

кількість переглядів: 2027