Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
17.10.2017

У Луцьку викрито групу наркоторгівців

Завдяки скоординованим прокуратурою Волинської області діям правоохоронців у Луцьку 13 жовтня 2017 року затримано групу з трьох осіб, які займались виготовленням та розповсюдженням амфетаміну в обласному центрі Волині.

Серед затриманих - 32-річний лучанин, який перебував у полі зору правоохоронців, адже у квітні 2017 року уже збував громадянину  амфетамін.

13 ж жовтня 2017 року він, незаконно придбавши з метою збуту цю психотропну речовину, розфасував її у п’ять поліетиленових пакетиків, аби збути, проте ці пакети з майже 4 г амфетаміну були вилучені в нього правоохоронцями під час огляду.

У двох інших затриманих – 28-річного та 30-річного мешканців Луцька, які на березі річки Стир в селі Підгайці виготовили партію амфетаміну, під час проведення санкціонованого обшуку автомобіля працівниками поліції  було вилучено два згортки з цією психотропною речовиною загальною масою понад 23 г, що є особливо великим розміром.

Зауважимо, що до цього правоохоронці уже задокументували факти продажу громадянам у вересні цього року психотропів молодшим із наркоділків.

Наступного дня, 14 жовтня 2017 року, затриманим повідомлено про підозру у  незаконному придбані, зберіганні з метою збуту та незаконному збуті психотропної речовини, а також у незаконному виготовленні, перевезенні з метою збуту психотропної речовини в особливо великих розмірах, вчиненому повторно й за попередньою змовою групою осіб (кримінальні правопорушення, передбачені ч.ч. 1, 2, 3 ст. 307 КК України).

Усім трьом наркоділкам обрано запобіжні заходи у виді тримання під вартою строком на 60 діб.

Триває досудове розслідування.

 

Прес-служба прокуратури області

 

кількість переглядів: 2292