Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
27.09.2017

За втручання прокуратури у власність територіальних громад на Горохівщині передано дві земельні ділянки вартістю понад 200 тис грн

На виконання рішення Горохівського районного суду, яким задоволено позовну заяву Володимир-Волинської місцевої прокуратури, у власність територіальної громади Квасівської сільської ради передано безхазяйне майно – земельну частку (пай) площею понад 2 га та вартістю більше 112 тис. грн.

Факт невжиття сільрадою заходів задля оформлення права власності на не успадковану ніким після смерті власника земельну ділянку, яка була безхазяйним майном понад 16 років, прокурори встановили, отримавши відповідні матеріали від органів державної влади та місцевого самоврядування. За результатами їх опрацювання прокуратура звернулася до суду з позовом, який був задоволений. Земельну ділянку передано у власність громади.

Так само на виконання рішення Горохівського районного суду, яким задоволено ще один позов Володимир-Волинської місцевої прокуратури, у власність громади Холонівської сільської ради передано земельну частку (пай) площею 0,3 га та вартістю понад 98 тис. грн.

 

Прес-служба прокуратури області

кількість переглядів: 2252