Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
08.09.2017

Сільського голову на Волині викрито на одержанні 60 тис грн. неправомірної вигоди (ФОТО)

Прокуратурою Волинської області спільно з прокурорами Спеціалізованої антикорупційної прокуратури та оперативними працівниками Управління захисту економіки в області департаменту захисту економіки Національної поліції України викрито голову однієї з сільрад Горохівського району Волинської області на вимаганні неправомірної вигоди в сумі 60 тис. грн.
Обранець громади вимагав та одержав ці кошти за вирішення питання про надання в користування земельної ділянки площею 3 га юридичній особі для подальшого розташування на ній заводу для виробництва мінеральної води.
Тривають першочергові слідчі дії, вирішується питання про затримання сільського голови за підозрою у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України (вимагання та одержання неправомірної вигоди).


Нагадаємо, лише кілька днів тому, 4 вересня 2017 року, на Горохівщині на вимаганні й одержанні неправомірної вигоди в розмірі 7 тис. доларів США було викрито голову районної державної адміністрації,  голову районної ради та начальника відділу Держгеокадастру  в районі.


Прес-служба прокуратури Волинської області

кількість переглядів: 2621