Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
31.08.2017

Завдяки прокуратурі поповнено місцевий бюджет Нововолинська

Нововолинським відділом Володимир-Волинської місцевої прокуратури опрацьовано питання повноти вжитих Нововолинською міською радою заходів щодо контролю за сплатою забудовниками коштів на розвиток інженерно-транспортної  та соціальної інфраструктури міста.

         Встановлено, що у 2014 році низка підприємців та юридичних осіб завершили будівництво чи реконструкцію об’єктів комерційного призначення, однак при цьому не уклали договорів пайової участі у розвитку інфраструктури міста та не сплатили відповідних коштів у місцевий бюджет.

         На вимогу прокуратури міською радою скеровано забудовникам відповідні проекти договорів. Як наслідок, три приватних підприємця добровільно заключили угоди, згідно яких зобов’язані сплатити 80 тис. грн., а шість підприємців уже перерахували до бюджету майже 24 тис. грн.

         Лише Товариство з обмеженою відповідальністю «Механічно-ливарний завод» відмовилося від виконання вимог закону, відтак Нововолинський відділ Володимир-Волинської місцевої прокуратури звернувся до Господарського суду Волинської області із позовом про стягнення з підприємства майже 65 тис. грн. упущеної громадою міста вигоди.

 

Прес-служба прокуратури області

кількість переглядів: 1880