Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
23.11.2016

Мешканець Іваничівщини, який спалив свою тітку, 11 років сидітиме за ґратами

Нововолинським відділом Володимир-Волинської місцевої прокуратури підтримано державне обвинувачення у кримінальному провадженні щодо 37-річного мешканця села Деревині Іваничівського району, який близько третьої години ночі 29 травня цього року, посварившись зі своєї тіткою, в хаті якої проживав, хлюпнув на неї бензином та підпалив.

Нетверезого зловмисника не спинило навіть те, що у оселі перебувало ще троє дорослих та двоє малолітніх дітей і всі вони могли постраждати.

Облита бензином жінка миттю спалахнула й, попри те, що рідні кинулися її гасити, отримала термічні опіки ІІ-ІІІ ступеня понад 55 % тіла. За кілька годин потерпіла померла у лікарні.

Обвинувачений своєї винуватості в убивстві жінки, вчиненому з особливою жорстокістю, способом, небезпечним для багатьох осіб,не визнав.

Суд же, зваживши на усі зібрані докази, визнав чоловіка винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого п.п. 4,5 ч.2 ст. 115 Кримінального кодексу України, та призначив йому покарання у виді 11 років позбавлення волі.

 

Прес-служба прокуратури області  

кількість переглядів: 1866