Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
19.11.2016

Членам організованої злочинної групи злодіїв-"гастролерів" із Закарпаття повідомлено про підозру

Прокуратурою Волинської області спільно з Луцькою місцевою прокуратурою та Луцьким відділом поліції Головного управління Національної поліції в області знешкоджено організовану злочинну групу у складі 4 мешканців Закарпаття.

Зловмисники спеціалізувалися на вчиненні крадіжок з приватних будинків та квартир, розташованих на першому поверсі багатоповерхівок, шляхом відтискання вікон.

За три дні - 8, 24 та 25 жовтня 2016 року – "гастролери" обікрали дев’ять квартир та приватних будинків у Луцьку, поживившись грошовими коштами, технікою та ювелірними виробами на суму майже 200 тис. грн.

Як уже повідомлялося, двох членів групи – 26-річних молодиків, один з яких був до цього судимий двічі, а інший – чотири рази – луцькі правоохоронці затримали 25 жовтня цього року після вчинення ними крадіжки з приватного будинку на вулиці Корольова в Луцьку.

Іншим двом тоді вдалося втекти. Одного з них затримали наступного дня. Ще один перебуває в розшуку.

Учора, 18 листопада 2016 року, усім чотирьом "гастролерам" повідомлено про підозру у вчиненні організованою групою кримінальних правопорушень, передбачених  ч. 5 ст. 185, ч. 5 ст. 186 Кримінального кодексу України.

Відносно трьох підозрюваних обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою.

Досудове розслідування триває. Зловмисників перевіряють на причетність до вчинення інших злочинів.

Прес-служба прокуратури області

 

кількість переглядів: 1855