Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
18.11.2016

У Луцьку припинили діяльність 3 незаконних гральних закладів

 

Працівниками прокуратури Волинської області спільно зі співробітниками слідчого управління ГУНП в області та Управління захисту економіки департаменту захисту економіки Національної поліції України сьогодні у рамках розслідування кримінального провадження за ч.1 ст. 203-2 Кримінального кодексу України (зайняття гральним бізнесом) проведено 3 обшуки у закладах, які використовували задля організації в Луцьку незаконного грального бізнесу за допомогою комп’ютерної техніки.

Окрім того, проведено також обшуки в оселях двох лучан, причетних до цієї протиправної діяльності, й обшук авто, належного одному з цих громадян.

У ході обшуків вилучено готівку в сумі понад 100 тис. грн., близько 40 одиниць комп’ютерної техніки, термінали для прийому коштів, інше комп’ютерне і мережеве обладнання, чорнову бухгалтерію та записи, пов’язані із діяльністю гральних закладів.

Досудове розслідування кримінального провадження триває. Вживаються заходи задля встановлення всіх осіб, причетних до незаконної діяльності.

Вирішується питання про арешт вилученого майна.

 

Прес-служба прокуратури області

кількість переглядів: 1792