Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
24.07.2016

Викрито групу осіб, які підробляли отруйну речовину

Прокуратурою Волинської області спільно із слідчим управлінням Головного управління Національної поліцій в області та управлінням захисту економіки у Волинській області Департаменту захисту економіки Національної поліцій викрито групу осіб, які налагодили кустарне виготовлення отруйних речовин із незаконним використанням фірмового знака товару "Раундап", що спричинило шкоду інтересам власника торгової марки.

Учора на території міста Луцька, Луцького й Рожищенського районів проведено санкціоновані судом обшуки, в ході яких виявлено знаряддя виготовлення підроблених етикеток з незаконно використаним торговим знаком, надруковані етикетки, тару, готову продукцію (контрафактні отруйні рідини) , майно та гроші, набуті в результаті протиправних дій.

Триває досудове розслідування у кримінальному провадженні про незаконне використання знака для товарів і послуг, фірмового найменування та незаконне виробництво, виготовлення, придбання, перевезення, зберігання з метою збуту й збут отруйних речовин (кримінальні правопорушення, передбачені ст. 229 й ст. 321 Кримінального кодексу України).

Процесуальне керівництво розслідуванням здійснює прокуратура Волині.

 

Прес-служба прокуратури області

кількість переглядів: 2385