Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
30.03.2015

Припинено незаконну реалізацію підакцизних товарів у Володимирі-Волинському (ВІДЕО)

Ще в лютому минулого року за повідомленнями громадських організацій та окремих громадян працівниками міліції було проведено обшук і вилучено фальсифіковану алкогольну та тютюнову продукцію у складських приміщеннях на вулиці 20 липня у місті Володимир-Волинському.
Проте підприємливі організатори незаконного бізнесу продовжували свою діяльність за споглядацької позиції правоохоронних органів та органів влади.
Лише за втручання прокуратури області вдалося припинити подальший збут ними підакцизних товарів.
Завдяки належно скоординованим процесуальними керівниками розслідування діям працівників прокуратури, слідчого управління фінансових розслідувань та управління власної безпеки Головного управління Державної фіскальної служби в області із залученням представників ГО "Правий сектор Волині" 27 березня 2015 року проведено повторний обшук у складських приміщеннях.
Правоохоронцями виявлено та вилучено з незаконного обігу більше 40 тисяч пачок цигарок, 200 літрів спиртогорілчаної продукції, а також понад 180 тис. грн., одержаних спритниками від незаконної реалізації підакцизних товарів.
Зважаючи на усі здобуті докази, найближчим часом горе-бізнесменам буде повідомлено про підозру у незаконному виготовленні, зберіганні та збуті підакцизних товарів.

Прес-служба прокуратури області

Get the Flash Player to see this player.

кількість переглядів: 2447