Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
22.11.2017

На Волині посадовця Українського державного підприємства "Укрінтеравтосервіс" викрито на одержанні неправомірної вигоди. ФОТО

 

Прокуратурою Волинської області спільно зі співробітниками Управління Служби безпеки України та Головного управління Національної поліції в області  затримано під час одержання 700 доларів США неправомірної вигоди начальника відділу сервісних послуг у Волинській області управління логістики та митного забезпечення Українського державного підприємства "Укрінтеравтосервіс".

Посадовець вимагав 1000 доларів США у приватного підприємця за вирішення питання щодо одержання в оренду пересувного рухомого комплексу, розміщеного в селі Доманове Ратнівського району, на території, яка належить вказаному підприємству.

Затримали його сьогодні, 22 листопада 2017 року, під час одержання другої частини неправомірної вигоди. Ще 300 доларів США він одержав у липні цього року.

Тривають невідкладні слідчі дії, після проведення яких вирішуватиметься питання про повідомлення посадовцю про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України, та обрання йому міри запобіжного заходу.

 

Прес-служба прокуратури Волинської області

кількість переглядів: 2493