Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
11.09.2017

На Маневиччині судитимуть автокрадія, а у Володимирі викрадача автомобілів взяли під варту

Маневицька місцева прокуратура затвердила та скерувала до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні про незаконне заволодіння автомобілем з проникненням у інше сховище, вчинене 22-річним мешканцем села Кукли Маневицького району.

Одразу після опівночі 10 серпня 2017 року нетверезий молодик, відчинивши ворота, проник на подвір'я односельця, зайшов у будинок, знайшов там ключі від автомобіля марки «ВАЗ 2115», який стояв надворі, та поїхав викраденим авто у напрямку с. Велика Яблунька Маневицького району.

При в’їзді в село Семки горе-викрадач змушений був зупинити автомобіль, бо пошкодив колесо. Невдовзі його затримали правоохоронці.

Нині молодика, який щиро розкаявся у скоєному, обвинувачують у вчиненні кримінального правопорушення,передбаченого ч. 2 ст. 289 КК України, й подальшу його долю вирішуватиме суд.

У Володимирі-Волинському за клопотанням прокуратури суд обрав 30-річному уродженцю міста П’ятихатки Дніпропетровської області, який вчинив низку незаконних заволодінь транспортними засобами, запобіжний захід у виді тримання під вартою.

Як уже відомо волинянам, тричі до цього судимий за такі злочини молодик, заледве звільнившись із міць позбавлення волі, упродовж 4-5 вересня 2017 року викрав два автомобілі "ВАЗ" – у Володимирі-Волинському та в селі Острівок Володимир-Волинського району.

Одне авто він розбив, а друге, накатавшись, лишив біля Ладомирського кладовища у Княжому місті.

Менш ніж за добу завдяки скоординованим діям правоохоронців чоловіка знайшли та затримали.

Йому оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 289 КК України, та взято під варту. Триває досудове розслідування.

 

Прес-служба прокуратури області

 

кількість переглядів: 2128