Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
03.08.2017

У Луцьку припинено діяльність 5 незаконних гральних закладів. ФОТО

Луцька місцева прокуратура здійснює процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні за фактами незаконного заняття гральним бізнесом (кримінальне правопорушення, передбачене ч.1 ст.203-2 КК України).
У середу, 2 серпня 2017 року, працівниками Управління захисту економіки у Волинській області департаменту захисту економіки Національної поліції України на підставі ухвал Луцького міськрайонного суду проведено обшуки у 5 приміщеннях, які функціонували як Інтернет-клуби та місця розповсюдження державних лотерей, насправді ж там незаконно надавались послуги у сфері грального бізнесу шляхом доступу через мережу Інтернет до віртуальних казино з обов’язковою умовою сплати гравцем грошових коштів адміністратору. 

У ході обшуків працівниками поліції виявлено та вилучено 69 системних блоків, 71 монітор, 48 флеш-карт, 2 платіжні термінали «PayBox», 2 апарати для друку кодів доступу до гральних серверів, Wi-Fi-роутери,  комплектуючі до комп’ютерної техніки, телевізор, мобільний телефон, чеки, чорнові записи та бухгалтерські документи, які вказують на причетність фігурантів до незаконної діяльності у сфері грального бізнесу, а також грошові кошти у сумі 20  тис. грн.



Усього вилучено майна на суму понад 600 тис. грн.
    
Нині вирішується питання про накладення арешту на вилучене майно та подальше його направлення до Волинського науково-дослідного експертно-криміналістичного центу МВС України для проведення експертних досліджень.

Прес-служба прокуратури області

кількість переглядів: 1750