Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
22.05.2017

Керівнику ДП "Волинський облавтодор" оголошено про підозру у розтраті державних коштів на суму 290 тис грн

Прокурорами галузевого відділу прокуратури Волині та слідчим і оперативними підрозділами обласного УСБУ зібрані докази  розтрати коштів у великих розмірах на ДП «Волинський облавтодор».

Сьогодні, 22 травня 2017 року, керівнику підприємства повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 191 КК України (розтрата майна у великих розмірах шляхом зловживання службовим становищем).

Досудовим розслідуванням установлено, що директор цього підприємства, яке належить до сфери управління Державного агентства автомобільних доріг України, у 2015 році, діючи всупереч інтересам служби та в інтересах третіх осіб,  уклав завідомо невигідний договір та здійснив закупівлю у одного зі столичних суб’єктів підприємницької діяльності  фарби для дорожньої розмітки за завищеними цінами.

Після проведення робіт з експлуатаційного утримання автомобільних доріг загального користування державного значення Волинської області, без погодження із замовником, різницю у ціні було включено до актів приймання виконаних будівельних робіт та оплачено, чим вчинено розтрату ввіреного керівнику ДП майна (коштів) у сумі понад 290 тис. грн.

 

Прес-служба прокуратури області

кількість переглядів: 2239