Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
31.10.2016

Аби припинити злочинну діяльність лучан, їх взяли під варту

Луцька місцева прокуратура здійснює процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні щодо 25-річного тричі до цього судимого лучанина, якого підозрюють у вчиненні крадіжок та незаконному заволодінні транспортним засобом (кримінальні правопорушення, передбачені ч. 2 ст. 185, ч. 2 ст. 289 Кримінального кодексу України).

Зранку 10 вересня 2016 року нетверезий зловмисник украв у свого товариша по чарці планшет марки «BRAVIS» вартістю 2000 грн.

Увечері наступного дня  він викрав велосипед вартістю 1200 грн. із під'їзду будинку на проспекті Молоді у Луцьку.

Попри те, що 13 жовтня йому було оголошено про підозру у вчиненні цих крадіжок, зранку 24 жовтня він ще незаконно заволодів автомобілем марки «ВАЗ 2108», але далеко не заїхав, бо був затриманий працівниками патрульної поліції.

Наразі молодику оголошено про підозру у вчиненні і цього злочину й ухвалою слідчого судді Луцького міськрайонного суду застосовано щодо нього запобіжний захід - тримання під вартою на 60 днів.

Так само перебуватиме під вартою 60 днів і 18-річний уже судимий до цього лучанин, який увечері 20 жовтня 2016 року незаконно заволодів автомобілем марки «Опель Фронтера», припаркованим на вулиці Гірній в обласному центрі Волині.

Йому уже повідомлено про підозру у вчиненні цього злочину, який він скоїв, перебуваючи на іспитовому строці. До того ж, у суді розглядається ще одне кримінальне провадження щодо нього – про обвинувачення у умисному середньої тяжкості тілесному ушкодженні.

Відтак, обох лучан взято під варту, аби унеможливити вчинення ними нових злочинів.

Досудові розслідування в кримінальних провадженнях щодо них тривають.

 

Прес-служба прокуратури області

кількість переглядів: 1809