Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
21.10.2016

Викрито спритників, які підробляли пральні порошки відомих брендів

 

Прокуратура Волинської області здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом незаконного використання торгових знаків для товарів, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 229 Кримінального кодексу України.

У ході досудового розслідування встановлено, що група осіб на території міста Луцька й Луцького району налагодила виробництво контрафактних пральних порошків та миючих засобів. Спритники фасували невідомі речовини у тару із незаконно виготовленими етикетками відомих світових брендів  "Persil", "Тіdе" та "Аriel".

Наразі працівники слідчого управління Головного управління Національної поліції в області спільно з оперативниками Управління захисту економіки Департаменту захисту економіки Національної поліції України проводять санкціоновані судом обшуки за місцями організації незаконних виробництв, у житлі та транспортних засобах фігурантів провадження та вилучають незаконно виготовлену продукцію, засоби її виробництва, грошові кошти і майно, здобуте злочинним шляхом.

Триває досудове розслідування.

 

Прес-служба прокуратури області

кількість переглядів: 1752