Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
20.10.2016

Лучанина покарали за спробу відкупитися від патрульної поліції

За спробу надати неправомірну вигоду в сумі 100 доларів США інспекторам патрульної поліції міста Луцька лучанин сплатить понад 10 тис. грн. штрафу.

Як уже повідомлялося, увечері 31 липня цього року патрульні помітили на перехресті вулиць Львівської та Потебні в обласному центрі Волині легковий автомобіль марки "SUBARU", який зупинився на відстані ближче ніж 10 метрів від пішохідного переходу.

Підійшовши до авто, поліцейські  назвалися, повідомили суть вчиненого правопорушення й заявили вимогу пред'явити документи.

Ігноруючи законні вимоги про пред'явлення документів, водій "SUBARU", який перебував у стані алкогольного сп’яніння, запропонував патрульним 100 доларів США, аби залагодити питання.

Проте "залагодити" не вдалося й щодо чоловіка було розпочато кримінальне провадження.

У ході досудового розслідування він визнав свою вину у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого  ч. 1 ст. 369 Кримінального кодексу України, щиро розкаявся та активно сприяв розкриттю злочину, відтак із ним укладено угоду про визнання винуватості.

Сьогодні вироком Луцького міськрайонного суду угоду затверджено  й призначено чоловікові узгоджену міру покарання у виді штрафу у розмірі 590 неоподаткованих мінімумів доходів громадян (10 030 грн.).

 

Прес-служба прокуратури області

кількість переглядів: 2209