Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
17.10.2016

Підозрюваних у нападі на ювелірний магазин у Володимирі-Волинському взято під варту

Володимир-Волинська місцева прокуратура здійснює процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні про розбійний напад на ювелірний магазин у княжому місті, вчинений двома мешканцями Житомира.

Зранку 04 жовтня 2016 року 35-річний та 20-річний зловмисники зайшли у приміщення магазину «Ювелірний», що на вулиці Ковельській у Володимирі-Волинському, й, погрожуючи продавцю предметом, схожим на пістолет, хотіли заволодіти коштовностями. Однак, помітивши, що продавець натиснула "тривожну кнопку", нападники утекли.

Цього ж дня за цим фактом Володимир-Волинським відділенням поліції Нововолинського відділу поліції Головного управління Національної поліції у Волинській області розпочато досудове розслідування за ознаками злочину, передбаченого ч. 3 ст. 187 Кримінального кодексу України (розбій, поєднаний із проникненням у приміщення).

Завдяки спільним скоординованим заходам, вжитим правоохоронцями, 13 жовтня зловмисники були затримані у Житомирі. При цьому у старшого з них, окрім паспорта громадянина України, виявлено паспорт громадянина Молдови.

Нині обом чоловікам повідомлено про підозру у вчиненні злочину. Суд також обрав для них запобіжний захід у виді тримання під вартою.

 

Довідково: санкцією ч.3 ст. 187 Кримінального кодексу України за вчинення розбою, поєднаного із проникненням у приміщення, передбачено покарання у виді позбавлення волі на строк від 7 до 12 років із конфіскацією майна.

 

Прес-служба прокуратури області

кількість переглядів: 1888