Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
26.07.2016

Прокурор Волині зустрівся із членами консультативної ради при прокуратурі області

Сьогодні у прокуратурі Волині відбулося зініційоване прокурором області Максимом Киричуком засідання консультативної ради.

Виступаючи перед членами ради, прокурор області наголосив, що зацікавлений в активній та дієвій роботі дорадчого органу й налагодженні ефективної співпраці прокуратури з інститутами громадянського суспільства.

- Моїм завданням є стабілізація криміногенної ситуації в області, ліквідація злочинних схем контрабанди, незаконного видобутку бурштину, а також виявлення корупційних злочинів - і в цьому мені необхідна й ваша допомога, - зазначив прокурор Волині.

Члени ради розповіли керівнику прокуратури про відомі їм порушення законодавства, наявні у регіоні проблеми із незаконними забудовами, вирубкою лісів, неналежне, на їхню думку, розслідування конкретних кримінальних проваджень і пообіцяли надати інформацію про все це із документальним підтвердженням фактів.

- Уся надана вами інформація і документи будуть ретельно вивчені. І за результатами розгляду будуть ухвалені законні рішення. Окрім того, прокуратура області дослухатиметься до усіх громадських ініціатив, що стосуються її діяльності, -  Максим Киричук.

Керівник прокуратури Волині та члени консультативної ради домовилися співпрацювати, аби конкретними справами, здійсненими спільними зусиллями, утверджувати в області верховенство закону та захищати інтереси громадян і держави від неправомірних посягань.

 

Прес-служба прокуратури області

Type the title here

Type the text here

кількість переглядів: 2193