Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
30.06.2016

Під час одержання неправомірної вигоди затримано посадовців Володимир-Волинської ОДПІ

Слідчим відділом прокуратури області, за результатами комплексу слідчих (розшукових) дій негласного характеру, проведених спільно з оперативними підрозділами обласного Управління Служби безпеки України та підрозділу власної безпеки в системі органів Державної фіскальної служби області, задокументовано незаконну діяльність керівника відділу Володимир-Волинської ОДПІ ГУ ДФС у Волинській області та його заступника, пов’язану з вимаганням та одержанням неправомірної вигоди.

Сьогодні посадовців викрито та затримано "на гарячому" під час одержання неправомірної вигоди в розмірі 2 тис. грн., яку вони вимагали від чергової зі своїх «жертв» - місцевого приватного підприємця - за сприяння у його переведенні із загальної на спрощену систему оподаткування та не створення штучних перешкод цьому. 

Наразі тривають першочергові слідчі дії, по завершенню яких слідчими ухвалюватиметься рішення стосовно міри запобіжного заходу щодо затриманих, повідомлення останнім про підозру, їх відсторонення від займаних посад.

За наслідками слідчих дій також даватиметься юридична оцінка попередньо задокументованим фактам незаконної діяльності указаних вище службових осіб Державної фіскальної служби, пов’язаної із одержанням неправомірної вигоди від суб’єктів господарської діяльності.

Прокуратура області звертається до громадян, підприємців та керівників суб’єктів господарської діяльності, із проханням повідомляти про відомі їм факти неправомірної діяльності посадовців Володимир-Волинської ОДПІ ГУ ДФС у Волинській області, повідомляти про це у прокуратуру області за телефоном  (0332)722222, або звертатись безпосередньо у слідчий відділ прокуратури Волинської області за адресою м. Луцьк, вул. Кривий вал, 29. 

 

Прес-служба прокуратури області

 

кількість переглядів: 2110