Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
04.05.2016

Лучанка, яка порушувала умови відбування покарання з випробуванням, відбуватиме його в місцях позбавлення волі

Прокурором Луцької місцевої прокуратури підтримано в суді клопотання Луцького міськрайвідділу кримінально-виконавчої інспекції управління Державної пенітенціарної служби України у Волинській області про скасування звільнення від покарання з випробуванням та направлення для відбування покарання у місця позбавлення волі 19-річної мешканки обласного центру.

У червні минулого року ця студентка одного з луцьких коледжів була засуджена за вчинення крадіжок. Луцький міськрайонний суд призначив їй покарання у виді 2 років позбавлення волі зі встановленням півторарічного іспитового строку.

Юнка ж під час іспитового строку неодноразово порушувала його умови, без поважних причин не з'являлася для реєстрації у органи кримінально-виконавчої інспекції, не повідомляла про зміну місця свого проживання й навіть надала в інспекцію недостовірні довідки про свою тимчасову непрацездатність.

Зважаючи на це, ухвалою Луцького міськрайонного суду їй скасовано звільнення від відбування покарання з випробуванням і направлено на 2 роки у місця позбавлення волі.

 

Прес-служба прокуратури області

кількість переглядів: 2117